Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празник на четириногия приятел организира Община Нова Загора

21 септември 2023 15:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 567
Празник на четириногия приятел организира Община Нова Загора

Община Нова Загора, заедно с доброволци от „Ние сме техният глас, бездомничета Н.З“ Ви кани на празник на четириногия приятел „Бъди човек, който кучето ти мисли, че си“. Събитието ще се проведе в Конна база „Макс“ на 15 октомври от 10:00 часа.

Там ще има забавни игри за деца с техните домашни любимци, ще бъдат раздадени много подаръци и ще може да видите отблизо демонстрация на обучени кучета! Новите ни приятели от „Кучилище“ в Стара Загора ще ни покажат как да обучаваме и да се забавляваме с домашните си любимци. Професионалистите от Груминг салон „Арчи“ – гр. Стара Загора, ще направят демонстрация на правилната грижа за козината и кожата на кучето. С нас ще бъдат и д-р Якоб Петров и д-р Тихомир Томов от ветеринарната клиника „ТИЯ – Вет“, Нова Загора, от които всеки желаещ ще може да получи безплатен преглед на домашния си любимец, както и информация за ползите от кастрация.

Началото на празника на най-добрите приятели на човека ще бъде поставено с дефиле на осиновените кучета под надслов – „Осиновен-най-добрата порода“. Ще се радваме всички осиновени кучета да се включат в празничното дефиле, за да ги покажем в цялата им прелест. Желаещите да вземат участие могат да се запишат предварително, до 06.10.2023г, при д-р Розалина Попова – 0899425789 и Десислава Узунова - 0898783808.

Ще бъде весело!

Заповядайте!

Да се забавляваме заедно с кучето!

Източник: Община Нова Загора

Снимки

Празник на четириногия приятел организира Община Нова Загора