Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Христо Стоичков пожела успехи и футболни върхове на ФК "Сините камъни" - Сливен по повод десетгодишнината на клуба

26 септември 2023 09:37, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 367
Христо Стоичков пожела успехи и футболни върхове на ФК "Сините камъни" - Сливен по повод десетгодишнината на клуба

Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола - това пожела на Футболен клуб "Сините камъни" в Сливен Христо Стоичков, който бе специален гост на празника по повод десетгодишнината му. Юбилеят събра в зала "Васил Левски" в града стотици почитатели, а сред звездните гости бяха още Красимир Балъков, Христо Порточанов, Димитър Димитров – Херо, Валери Божинов и други.

 

Стоичков благодари на многобройната публика в зала "Сливен" за топлото посрещане и обичта, от която никога не бил лишен през годините му като футболист и след това. "Спортът винаги обединява, не трябва да се делим, а винаги да надграждаме", обърна се той към малките футболисти на сливенския клуб и техните треньори и им пожела да се трудят много. "За да станеш добър спортист, трябва много пот, труд и най-важното да се уважавате, обичате и помагате", посъветва ги той.

 

Собственикът на ФК "Сините камъни" Пламен Крумов подари на Стоичков кама с препратка към спортния му псевдоним и като на ценител. "Благодаря на всички любители на футбола, защото, ако не бяхте вие, нямаше да я има и школата", обърна се към присъстващите Крумов.

 

Зрителите наблюдаваха демонстрационен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, както и между отбора на звездите и този на Пламен Крумов.

 

Във ФК „Сините камъни“ тренират 236 деца в различни възрастови групи, от които 210 постоянни и 26 преходни. Десет са треньорите. Школата е сред най-големите частни школи в страната.

ВЕЛИНА ВАСИЛЕВА
БТА-Сливен
Снимка: ВЕЛИНА ВАСИЛЕВА