Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев отговаря на въпроси на граждани в подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”

13 октомври 2023 16:20, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 месеца, брой четения: 403
-------

Стефан Радев продължава да надгражда усилията за по-добра връзка със сливналии, отговаряйки на въпроси на граждани във втория епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”.

Кандидатът под номер 7 в бюлетината дава отговори на въпроси за гаражите край бл.17 в кв. Даме Груев; кога ще бъде оправен бул. “Панайот Хитов” и тротоарите на “Цар Симеон” до спирката на блок 49 в посока центъра.

В подкаста Стефан Радев разкрива за първи път как екипът му реагира на молбите за почистване на паметници в централната градска част. Кандидатът за трети кметски мандат споделя, че паметните плочи на Васил Гендов, Мишо Тодоров и Стефан Македонски, които се намират в началото на съда, вече са почистени и освежени.

“Комуникацията ми с гражданите на Сливен не е просто предизборна заявка, а осъзнат ангажимент. Вратите на Общината винаги са били отворени за проблемите и предизвикателствата пред всеки. Затова и не спирам да се срещам очи в очи с гражданите. С вас е най-важният и смислен дебат”, отбелязва Радев към видеото в официалния си Фейсбуук профил.

Във втория епизод на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” екипът на ГЕРБ Сливен припомня и представените приоритети в сферата на спорта, туризма и свободното време, както и приоритетите, свързани с развитието на градската среда.

Стефан Радев продължава да очаква въпроси на граждани под поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалния му профил. Продължава да бъде отворена и специалната онлайн форма, в която сливналии могат да допълват управленската програма на Радев и ГЕРБ Сливен - https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9

 

Вторият епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” е достъпен тук -

&t=42s

 

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!

#РаботимЗаСливен