Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев отново отговаря на въпроси на граждани

20 октомври 2023 16:39, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 7 месеца, брой четения: 388
----

Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев отново отговаря на въпроси на граждани. Това става в третия епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”, който е достъпен в официалния канал на Радев в YouTube, както и в профила му във Facebook. С това Радев продължава активната си комуникация с хората, които му пишат в социалните мрежи и дават своите предложения за надграждане на управленската програма в инициативата “ЗАЕДНО РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”.

В третия епизод на подкаста Стефан Радев разкрива още и защо икономическото развитие продължава да бъде сред основните приоритети пред Сливен, както и ще продължи ли общинската администрация балансираната данъчна политика.

Сред акцентите в епизода е и интервю с д-р Милена Ченкова- Дурева. Освен уважаван началник на Инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, тя е и кандидат за общински съветник с преференция 108.

В епизода се обобщава и широката подкрепа, която кандидатът под номер 7 в бюлетината Стефан Радев получава от СДС Сливен, както и от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

 

Епизодът на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” е достъпен тук -

 

Сливналии може да продължат да задават своите въпроси към Стефан Радев в поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалната му Facebook страница.

 

Продължава да е отворена и опцията за допълване на управленската програма на ГЕРБ Сливен - https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9

 

Гласувайте за кмет на Сливен с номер 7 в бюлетината за Стефан Радев.

Подкрепете кандидатите за общински съветници от ГЕРБ с номер 7 в бюлетината.