Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Българско е!“ гостува в Сливен до Димитровден

23 октомври 2023 13:45, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 месеца, брой четения: 346
Bulgarsko e

Изложение на традиционни занаяти „Българско е!“ от днес гостува в Сливен. То е отново в града по покана и с любезното съдействие на Община Сливен.

Граждани и техните гости за поредна година ще имат възможност да посетят и разгледат изложението и да си закупят ръчно изработен сувенир.

Около петдесет творци, производители и различни изложители вече разположиха продукцията си по бул. „Цар Освободител“ – от Стария бряст до пл. „Добри Желязков – Фабрикаджията“. Сред богатия асортимент могат да бъдат забелязани ръчно изработени ножове, керамични съдове, билкови сапуни, свещи, мед, вино и др. Изложението е част от програмата на Община Сливен за Димитровден и ще продължи до 26 октомври, включително.

Община Сливен напомня, че във връзка с предстоящите мероприятия за Димитровден, със заповед на кмета бяха регламентирани периодът и местата за извършване на търговска дейност на открито. Съгласно заповедта търговците трябва да спазват още хигиена и да поддържат чистота около масите, караваните, автомобилите, атракционите и съоръженията.

Снимки

Bulgarsko eBulgarsko eBulgarsko eBulgarsko eBulgarsko eBulgarsko eBulgarsko eBulgarsko e