Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нощта на игрите e отново в Сливен на 4-ти ноември

02 ноември 2023 11:23, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 6 месеца, брой четения: 337
Нощта на игрите e отново в Сливен на 4-ти ноември

Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки и големи, мини турнири с награди, панел посветен на детските игри и още много изненади очакват посетителите от всички възрасти в Сливен

 

За петото издание на градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, жителите на Сливен ще изживеят незабравими игрови преживявания на 4-ти ноември. Още осем български града и над 50 локации в ще се включат в тазгодишното издание на събитието.

 

Събитията от Нощ на игрите в Сливен са подходящи за всички възрасти, а входът е свободен.

 

Ако обичате да разрешавате загадки и искате да се превърнете в детектив, заповядайте във виртуалната ескейп стая: Имението на забравените. За да се измъкнете от имението на ексцентричния милионер Лорд Леополд, вие ще трябва да решите пъзели с помощта на другите участници. Играйте с ваши приятели, където и да се намирате, или намерете нови приятели в имението, което отваря виртуалните си врати в 15 часа.

 

Вълнувате се от климатичните промени и искате да научите повече за тях? Няма по-лесен и забавен начин от учене с игра. Климатична фреска е работилница под формата на игра и без значение дали сте експерт или начинаеш в темата, с помощта на сертифицаран фасилитатор и тесте карти ще разберете причинно-следствените връзки между човешката дейност и различните елементи на климатичната промяна. Единственето, което трябва да направите, е да се запишете предварително тук и да заповядате в зала Сливен, ул. Георги Раковски 18-20 в събота, 4 ноември от 14:00 до 17:00.

 

Зала Сливен ще е домакин и на останалата част от програмата. От 12:00 до 21:00 ще можете да се включите в разнообразни забавления, включително демонстрации на настолни игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity, състезания и мини турнири, представяне на български игри. Посетете специалния панел, посветен на детски игри, участвайте в томболата с награди, разгледайте изложбата на оцветени миниатури, запознайте с най-новите заглавия от световни автори.

 

Градският фестивал Sofia Game Night се провежда с подкрепата на продуктовата компания Arise powering Pragmatic Play, международен работодател в ИТ сферата и генерален партньор на фестивала, както и от българското game dev студио Incineration productions.

 

Допълнителна информация за всички събития в програмата на Нощ на игрите в Сливен и Sofia Game Night ще намерите на www.sofiagamenight.com

Снимки

Нощта на игрите e отново в Сливен на 4-ти ноември