Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се публична дискусия по изготвения Анализ на потребностите на национално ниво от социални и...

08 ноември 2023 16:00, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 272
Проведе се публична дискусия по изготвения Анализ на потребностите на национално ниво от социални и...

Проведе се публична дискусия по изготвения Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и Предложение за Национална карта на социалните услуги.

 

На 7 ноември от 10.30 часа в зала № 316 на Община Нова Загора се проведе публична дискусия относно изготвен Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и Предложение за Национална карта на социалните услуги.

На срещата присъстваха: Евелина Аврамова – началник отдел „Здравеопазване и социални услуги“, служители на отдел „Здравеопазване и социални услуги“, на Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Нова Загора и Дирекция „Бюро по труда“ гр. Нова Загора, ръководители на социални услуги в община Нова Загора, социални работници, членове на Съвета по въпросите на социалните услуги в община Нова Загора.

Дискусията бе открита от г-жа Аврамова, след което пред обществеността бяха представени основните акценти в Анализ на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и Предложение за Национална карта на социалните услуги.

В така изготвената Карта се планира съществуващите на територията на община Нова Загора социални услуги да продължат дейността си, като се предвижда да бъдат разкрити и нови услуги, съобразно установените потребности и нужди на населението.

 

 

 

 

Община Нова Загора