Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева встъпи в длъжност на Архангеловден

08 ноември 2023 15:44, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 5 месеца, брой четения: 351
-----

Архангеловден беше първият работен ден на новия кмет на Община Нова Загора. В 9:30 ч. г-жа Галя Захариева беше посрещната пред сградата на общинска администрация с питка и сол от един от най-мъдрите жители на общината – осемдесет и две годишната баба Мария от Бял кладенец. Две лъчезарни деца – Ванеса и Симеон й подариха цветя и я въведоха в дома на Община Нова Загора.

Посрещнаха я заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев, секретарят на Общината Ангел Стойчев, кметове на населени места, общински съветници, служители в общинска администрация.

Развълнувана от топлото посрещане, г-жа Захариева се обърна към присъстващите:

„Безкрайно съм благодарна и удовлетворена, че в общината много хора оцениха и уважиха това, което през всички тези години сме правили… Когато вървиш в правилна насока и когато до теб има хора с чисти помисли, добри идеи, успехът е неизбежен. Това, което винаги съм казвала и отстоявала е, че каузите, които ни обединяват, са много повече от това, което ни разделя и съм сигурна, че в предстоящия мандат, заедно ще успеем да реализираме още повече проекти, да се справим с всички предизвикателства, които животът ще ни постави, защото вярвам, че ще продължим да следваме това, което ни е обединило…“

На светлия християнски празник по повод встъпването в длъжност на новоизбрания кмет на Община Нова Загора, архиерейският наместник Иван Стоянов отслужи водосвет за здраве и благоденствие.

Снимки

---------------------