Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD обяви новата графична карта за работни станции AMD Radeon™ PRO W7700

14 ноември 2023 09:32, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 379
Основни параметри

— Графичното решение за професионалисти идва на цена под 1000 USD и ще работи с новите издания на приложенията за създаване на съдържание, CAD и AI

 

Санта Клара, Калифорния, САЩ – 13 ноември 2023 г. – AMD (NASDAQ: AMD) днес обяви AMD Radeon™ PRO W7700, най-мощната професионална графична карта за работни станции на цена под $1000, предлагаща идеална комбинация от надеждност, стабилност и изключителна цена/производителност за създаване на съдържание, CAD и AI приложения.

Новата графична карта за работни станции е проектирана да отговори на развиващите се изисквания на професионалните работни задачи, включително все по-сложни компютърно генерирани дизайни, непрекъснат растеж в разработването на визуални ефекти и анимации, глобален скок в строителството и експлозивен растеж на модерни AI приложения . Графичната карта AMD Radeon PRO W7700 отприщва креативността на професионалистите чрез изключителна производителност, зашеметяваща визуализация и възможности, готови за бъдещето.

 

Освобождава иновациите и креативността

Графичната карта за работни станции AMD Radeon PRO W7700 е идеална за нарастващите изисквания на творческите индустрии, включително мултимедия и развлечения, дизайн и производство, архитектура, инженерство и строителство. 16GB високоскоростна VRAM позволява на 3D художници и видео редактори да работят с модели и текстури с по-висока резолюция и да обработват сложни ефекти. Тя също така позволява обмен на данни между приложенията, което позволява на потребителите да изпълняват много задачи между редактиране, композиране и ретуширане, за да спазят крайните срокове на проекта.

Освен това, с водещата в индустрията поддръжка за DisplayPort™ 2.1, видео редакторите ще се възползват от по-богати цветови пространства и възможността да използват най-високите резолюции на дисплея, налични днес. Новата графична карта също така поддържа най-новите кодеци с AV1 кодиране/декодиране и подобрени с изкуствен интелект възможности за видео кодиране, което рационализира и ускорява видео продукциите.

 

В подкрепа на следващото поколение приложения за CAD и проектиране

Изградена с високопроизводителната, енергоефективна AMD RDNA™ 3 архитектура, графичната карта за работна станция Radeon PRO W7700 предлага до 1,7 пъти по-добро съотношение цена/производителност от конкурентните предложения.

Новата графична карта също така осигурява до 52% по-висока производителност в SOLIDWORKS®, до 24% по-висока производителност в Creo® и до 37% по-висока производителност в CATIA™ в сравнение с конкурентните решения, давайки възможност на архитектите да представят своите визии за хотели, офиси сгради и други структури да оживеят, като им позволяват да създават фотореалистични визуализации. Технологиите DisplayPort™ 2.1 и AMD Radiance Display™ Engine също предлагат зашеметяващи разделителни способности и жизнена дълбочина на цветовете за гледане на проекти на до четири дисплея.

 

AI ускорение

Графичната карта за работна станция Radeon PRO W7700 позволява на професионалистите да създават и изпълняват AI приложения направо от своите настолни компютри. Снабдена с хардуерно базирани AI ускорители, графичната карта е проектирана да ускорява AI задачите в най-новите приложения, включително DaVinci Resolve, Adobe Premiere, Topaz Labs Video AI и много други.

Цени и наличности

Графичната карта за работни станции AMD Radeon PRO W7700 се очаква да бъде налична от 13 ноември 2023 г. от водещите търговски вериги. Наличността на продукта в OEM работни станции и SI системи се очаква да започне през ноември 2023 г. Графичната карта за работна станция AMD Radeon PRO W7700 ще се предлага на препоръчителна крайна цена (за САЩ) от $999 щатски долара.