Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител присъства на празничния спектакъл по случай рождения ден на ДГ "Детство" гр. Сливен

17 ноември 2023 11:49, Гергана Георгиева (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 5 месеца, брой четения: 190
ДГ"Детство"

Областният управител инж. Маринчо Христов присъства на празничен спектакъл по случай четвърт вековния юбилей на детска градина „Детство“ гр. Сливен, който се състоя вчера в зала „ Сливен“ .

 

В поздравителния адрес изпратен към ръководството на детската градина, в лицето на г-жа Красимира Милчева, той благодари за ежедневното старание и търпение, и за любовта и усмивките, с които екипът на ДГ "Детство" ежедневно дарява децата, така че те да се чувстват спокойни и щастливи.

 

В знак на уважение беше поднесена и кошница с цветя от името на Областна администрация.

 

Малките възпитаници пресъздадоха настроението, което носят четирите годишни времена облечени в красиви костюми, в богата сценична хореография наситена с много музика, песни и танци.

 

Концертът се превърна в истинска приказна феерия от емоции и цветове, която донесе на гостите много усмивки и сълзи от щастие, а на малчуганите бурни аплодисменти.

 

Учебното заведение отваря врати още през далечната 1973 г, в сливенския жилищен комплекс „ Младост“. На 01.07.1992 с решение на Общинското ръководство получава името „Детство“.

От тогава до сега то предлага съвременна материална база съобразена с всички изисквания, а за деца се грижи екип от висококвалифицирани специалисти.

Снимки

ДГ"Детство"Областен управителДГ"Детство"