Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Президентът на КТ „Подкрепа“ поздравява Стефан Радев за преизбирането му като кмет

21 ноември 2023 12:17, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 месеца, брой четения: 244
КТ Подкрепа Сливен

Председателят на КТ „Подкрепа“ в Сливен Емил Петков се срещна с кмета Стефан Радев. Той му връчи поздравителен адрес от президента на Конфедерацията инж. Димитър Манолов по повод преизбирането на Радев за трети мандат.

„Вашият професионализъм, опит и решимост ще са от полза за решаването на важните проблеми в Общината в интерес на нейните граждани. Убеден съм, че и през третия Ви мандат ще работите за подобряване жизнената среда в Сливен и ще отстоявате ключовите интереси на тази значима за България област“, пише Манолов.

Той е уверен, че Общината ще продължи успешната политика на управление за изграждане на Сливен като европейски град, предлагащ качествено и модерно образование, развита инфраструктура, достъпни социални услуги, чиста природа, възможности за инвестиции.

От своя страна Стефан Радев благодари за отправените пожелания за успех и допълни, че в негово лице синдикалните организации имат партньор. „Всичко, което правим, го правим в полза на обществото. Вярвам, че с общи усилия ще превърнем Сливен в още по-добро място за живот, образование и развитие“, каза от своя страна кметът.

На срещата присъстваха още Желязко Попов – заместник-председател на КТ „Подкрепа“-Сливен, Димитър Недев – регионален секретар и бившият лидер на синдиката Божидар Кисьов.

От встъпването в длъжност за трети мандат Стефан Радев получи поздравителни адреси от евродепутата Асим Адемов, народни представители, от Националното сдружение на общините в България, посолства на други държави у нас, ръководители на институции и др.

Снимки

КТ Подкрепа Сливен