Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Изложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й Сливен

23 ноември 2023 09:25, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 366
Изложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й Сливен

Изложба "Абстракт и енергия" на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита днес в сливенската галерия "Седем", каза за БТА собственичката на галерията Дора Куршумова.

 

Произведенията на Иванова представляват резултат от смесване на медии, светещи в тъмното ефекти, скрити цветове, променящи цвета метални прахове и текстури, всичко това в персонализирани платна и дъски. Тя използва изкуството като терапия, изобразява дълбоки образи, които насърчават ума да достигне по-високо ниво на осъзнаване, каза Куршумова. Картините на Иванова често включват неутрални тонове със скрити терциарни цветове в комбинация с лечебни кристали, естествени камъни и минерали, метални прахове, плътна текстура и други земни материали, добави галеристката. Всяко произведение е отворено за индивидуална интерпретация и създадено с намерението да насърчи вътрешното чувство за благополучие.

 

Родена в България през 1980 г., Виолета Иванова се мести със семейството си в Чикаго, Илинойс през 2004 г. Нейните картини са били излагани в различни изложби и събития в Седона, Кейв Крийк, Скотсдейл и Финикс, щата Аризона.

Източник: БТА Сливен
Велина Василева
Снимки: Велина Василева, БТА

Снимки

Изложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й СливенИзложба на живеещата в Чикаго Виолета Иванова ще бъде открита в родния й Сливен