Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 27.11.2023 г.

27 ноември 2023 10:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 281
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 24.11.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 27.11.2023 Г.

 

Нова Загора: Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Нова Загора при специализирана операция. На 24 ноември са извършени проверки на превозни средства, игрални зали и заведения за установяване на разпространение, производство и употреба на наркотични вещества. В хода на акцията в квартал „Шести“ е извършена проверка на 35-годишен мъж. Той е предал доброволно две пакетчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

При проверка в игрална зала в град Нова Загора е задържан мъж на 46 години. В него са намерени три опаковки, съдържащи наркотични вещества- хероин и метамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по сигнал за взломна кражба от частен имот в село Каменово. Сигналът е подаден на 24 ноември от 51-годишния собственик. През нощта на 23 срещу 24 ноември неизвестен извършител е проникнал с взлом в жилището и е извършил кражба на пчелен мед, разпределен в стъклени буркани с различен грамаж. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Служители на РУ-Котел са задържали 48-годишен мъж от село Градец за домашно насилие. Сигналът е подаден на 25 ноември в 13,55 часа. Задържаният е упражнил насилие спрямо жена на 41 години, с която живее на семейни начала в село Градец. Мъжът е отведен в РУ-Котел и задържан за 24 часа. На жената е предложена правна помощ. По случая е образуван досъдебно производство.

 

На 24 ноември, в 14,44 часа, в дежурната част на РУ-Котел е постъпил сигнал от тел. 112 за пътно произшествие на път ІІ-48, на около 1 км. от село Тича. Лек автомобил „Фолксваген“, управляван от водач на 56 години, при навлизане в десен завой на мокра и хлъзгава настилка, губи управление и пада в дерето, вдясно от пътя. От произшествието са пострадали две жени на 59 и 42 години, возещи се на задна седалка в автомобила. Те са откарана в болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота. Участниците в произшествието са жители на област Шумен. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.