Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 28.11.2023 г., вторник

28 ноември 2023 15:52, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 324
Сливен

Представители на осемте партии и коалиции в новоизбрания Общински съвет постигнаха съгласие да бъде свикано заседание в най-кратки срокове.

Общината ще кандидатства с проектно предложение за ремонт на Военния стадион в Сливен по Национална програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти към Министерството на младежта и спорта.

На 30-и ноември, четвъртък, над 50 млади хора на възраст от 13 до 30 години от сливенска община ще учредят своя Младежки съвет и ще изберат младежки Кмет в зала „Май“.

По предварителни данни на Националния статистически институт броя на наетите лица по трудово и служебно правоотношение в област Сливен към края на септември 2023 г. намалява с 0.2 хил., или с 0.6%, спрямо края на юни 2023 г., като достигат 37.2 хиляди.

Началникът на сектор „Пътна полиция” в Сливен се е самосезирал след публикация в социалните мрежи за лек автомобил, който се движи по пешеходната зона на град Сливен – шофьорът е глобен по Закона за движение по пътищата за нарушаване на пътен знак и движение в пешеходна зона.

Държавен куклен театър – Сливен представя своята първа коледна премиера „Съкровището на Дядо Коледа“ на 3 декември.

Снощи, за 28-ми път Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи годишните си награди – за най-добър хотел за 2023 г. е определен „Национал Палас“ в Сливен.