Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 13.12.2023 г.

13 декември 2023 10:04, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 301
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 12.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 13.12.2023 Г.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен са иззели незаконно оръжие и боеприпаси. На 12 декември е извършена проверка в жилище, обитавано от мъж на 71 години, във вилната зона на град Сливен. Иззети са самоделно оръжие, различни по вид боеприпаси както и други предмети и вещества, имащи отношение към престъплението. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

42-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Фолксваген Туарег“, е хванат

Да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 12 декември, в 18,20 часа, в град Сливен на пътя за село Ичера. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Притежание на наркотици са установили полицейски служители при ежедневния контрол по линия „Наркотици“. На 12 декември, около 10,30 часа, в квартал „Шести“ е извършена проверка на 37-годишен криминално проявен мъж от Нова Загора. В него е намерено пликче, съдържащо вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Мъжът е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: 35-годишен мъж е хванат повторно да управлява лек автомобил „Пежо 206“ в центъра на село Градец. Проверката е извършена на 12 декември около 08,10 часа. Водачът не притежава свидетелство за управление на МПС и вече има наложено административно наказание за същото нарушение. Мъжът е задържан. По случая е образувано бързо производство.