Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Годишно отчетно събрание на БЧК Нова Загора

15 декември 2023 09:21, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 223
Годишно отчетно събрание на БЧК Нова Загора

На 14 декември в Клуба на дейците на културата се проведе отчетна сесия на Общинската организация на Български червен кръст Нова Загора за 2023 г.

На събранието присъстваха: заместник - кметът и председател на новозагорската организация на БЧК - Ивайло Енев, Борил Димитров – гл. специалист по водно спасяване към БЧК – Сливен, активисти, доброволци на организацията, представители на Български младежки червен кръст и кметове на населени места.

Сесията включваше следните точки: Отчет за дейността на БЧК Нова Загора за 2023 г.; Отчет на контролната комисия за 2023 г. и План за дейността на Общински съвет на БЧК Нова Загора през 2024 г. Председателят на Общинския съвет на БЧК Нова Загора Ивайло Енев представи пред аудиторията отчета на организацията за 2023 г., след което бе приет и отчетът на контролната комисия за 2023 г.

Основните приоритети, залегнали в приетия план за дейността на Общински съвет на БЧК за следващата година са: подпомагане на нуждаещите се групи от населението за облекчаване на страданията им, закрила на здравето и живота им; работа с младите хора, утвърждаване структурите на дружествата.

След изчерпване на всички точки от дневния ред, заседанието бе закрито с пожелание към всички присъстващи за веселото посрещане на светлите коледни празници, много здраве и благоденствие през идната 2024 година.

Община Нова Загора

Снимки

Годишно отчетно събрание на БЧК Нова ЗагораГодишно отчетно събрание на БЧК Нова ЗагораГодишно отчетно събрание на БЧК Нова Загора