Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празнични предложения от AMD за геймърите

18 декември 2023 12:42, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 272
AMD logo

Игрите продължават да стават все по-сложни и взискателни, често изстисквайки максимума от компютрите за игри. Една високопроизводителна графична карта може да направи цялата разлика между плавно, напълно завладяващо, визуално зашеметяващо игрово изживяване и разочарованието. Този празничен сезон AMD предлага на геймърите разнообразие от графични процесори за геймъри на всяко ниво и никога не е имало по-добро време за тях да надградят гейминг изживяването си.

По-долу са някои от най-добрите графични процесори, които ще бъдат от полза за всеки геймър през празничния сезон и след това.

Най-доброто за върхов 4K гейминг:

AMD Radeon RX 7900 XT – Най-модерната геймърска графична карта на AMD предоставя изключителна производителност и превъзходна енергийна ефективност за 4K игри с висока честота на кадрите и игри с по-висока резолюция в най-взискателните заглавия. Потребителите могат да се насладят на невероятни изживявания със спиращи дъха визуализации, зашеметяваща яснота на изображението и до 68 милиарда цвята, за изследване на нови светове от геймърите, или за тяхното създаване от разработчиците.

 

Най-доброто за 1440p гейминг:

AMD Radeon RX 7800 XT – Най-добрата графична карта за 1440p игри с висока скорост на опресняване, с гъвкавостта да преминете към по-взискателни ултрашироки и 4K дисплеи. Този графичен процесор предоставя нови нива на производителност, визуални ефекти и функции за игри с високи разделителни способности и позволяване на креативността да се развихри.

AMD Radeon RX 7700 XT – Сериозна карта за 1440p игри, която ще даде нужното на геймърите за следващото голямо блокбастър заглавие с ултра-бърза, ултра-плавна производителност, идеална опция за надграждане за геймъри с по-стари графични карти

 

Най-доброто за бюджетен гейминг:

AMD Radeon RX 7600 – Страхотна графична карта за високопроизводителни, висококачествени 1080p игри и стрийминг, осигуряваща светкавично бързо и гладко представяне в най-добрите електронни спортове и AAA заглавия. Също така е идеална за тези, които току-що започват своето пътешествие в изграждането на компютри.