Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празнични предложения от AMD – мобилни компютри

18 декември 2023 12:44, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 284
Razer Blade 14

За тези, които обмислят технологичен подарък за най-близките си, AMD иска да представи няколко идеи за съвременни продукти с отлични характеристики. Подходящ вариант може да бъдат мощните и надеждни AMD базирани лаптопи.

 

Те са снабдени с AMD Ryzen™ мобилни процесори и AMD Radeon™ графика. Независимо дали желаната машина трябва да се справя с ежедневните задачи, да бъде преносим офис или платформа за игри в движение, изборът е достатъчно богат.

 

През 2023 г. пазарен дебют направиха редица премиум лаптопи с повишена производителност и иновационни функции. Ето някои от моделите, които със сигурност биха зарадвали своите бъдещи притежатели:

 

За игри в движение:

Razer Blade 14

Най-портативният Blade в арсенала на Razer сега разполага с още по-голяма мощност. Процесорът е Ryzen 9 клас, а графичната карта Nividia GeForce RTX може да пресъздава реалистични виртуални светове с пълен рейтрейсинг. Освен това пакетът Max-Q AI технологии оптимизира производителността на системата, мощността, живота на батерията и акустиката за максимална ефективност.

 

За работа и офис приложения:

Lenovo ThinkPad E16

 

Един мощен, надежден, с отлична защита лаптоп, идеален за всички бизнес нужди. Той ще помогне да изпълнявате вашите задачи, като се насладите на върхова производителност, с процесорите от серия AMD Ryzen™ 7000 с интегрирана AMD Radeon™ графика. Благодарение на големия обем RAM памет и бързия SSD диск, този ноутбук ще се справи с лекота с типичния многозадачен режим на бизнес потребителите.

 

За забавления:

HP ENVY x360 2-in-1

Проектиран с перфектния баланс между производителност и забавление, 2-в-1 лаптоп със сензорен екран е готов да направи повече за вас, където и да отидете. Отличаващ се с революционна нова архитектура с невероятен живот на батерията, той предоставя изключителни възможности за многопоточна работа, с графична мощност за интензивни мултимедийни задачи.

Снимки

Lenovo ThinkPad E16HP ENVY x360 2-in-1