Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екипът на Сливен Нет ви поздравява със светлия празник Рождество Христово!

25 декември 2023 00:10, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 305
Светло Рождество Христово!

Весела Коледа! На този светъл празник Ви желаем мир и добро, любов и щастие, благополучие, успехи и крепко здраве. Нека вашият ангел пазител закриля вас и вашите близки от всички беди и нека вярата, мирът и благодатта царуват в душата ви.

 

Нека във вашите семейства цари доброта и разбирателство. Нека успехът и просперитетът ви съпътстват. Направете място в живота си за ежедневни прояви на доброта и най-важното, не губете вяра, защото тя е ключът към нашите победи и основата на нашите надежди. Всички искаме да бъдем щастливи и радостни всеки ден, затова не забравяйте, че Господ е казал повече да даваме, отколкото да вземаме, да обичаме ближния си, а не само себе си. Така че нека на този празник всички да бъдем по-близо един до друг, да дадем на семейството и приятелите си радостта от общуването и да си спомним онези роднини, на които не сме имали време да обърнем нужното внимание.

Нека оплакванията и тъгата останат в миналото. Дарявайте се взаимно със светлината на Божията любов, нека и най-смелите ви желания се сбъднат и късметът да съпътства всичките ви дела.

 

Светло Рождество Христово!