Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“

24 декември 2023 18:38, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 4 месеца, брой четения: 512
"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“

Месец декември - най-очарователните и очаквани събития за ученици, учители и родители е Коледният бал в училище. Те се превърнаха във важна традиция, която не само радва учениците, но и учители и гости.

Във вълнуващата атмосфера се смесват усмивки, светлина и музика, създавайки уникално усещане за празничност. Представянето на разнообразни интереси и дейности се оказва ключово за привличането на вниманието на посетителите от детските градини. Показването на различни дигитални образователни игри предоставя възможност за активно участие на посетителите и им дава възможност да се забавляват, докато учат.

Такива събития са не само възможност за децата от детските градини да се запознаят с училищната среда, но и за учениците от училището да учат да бъдат добри домакини и да се грижат за посетителите, като им предоставят информация и забавление.

Дядо Коледа пристигна с много веселие и подаръци за малките деца. Той ги посрещна с усмивки и забавни игри, които направиха срещата още по-специална. Децата имаха възможността да споделят своите желания и да се снимат с него, запазвайки този прекрасен момент като спомен за цял живот.

Това посещение на Дядо Коледа създаде много радост и вълнение сред децата от училището и детските градини, добавяйки допълнително очарование и магия към празничното настроение. Такива срещи не само вдъхновяват децата да се радват на празника, но и създават специални спомени и вълнуващи моменти за тях.

Снимки

"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“"Вълшебството на Коледния бал в ОУ“П.Хитов“