Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Представителна изява на музикална група „Сладурани“ по НП “Заедно в изкуствата и спорта“

24 декември 2023 18:20, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 4 месеца, брой четения: 449
Представителна изява на музикална група „Сладурани“  по НП “Заедно в изкуствата и спорта“

На 22.12.2023 г. се проведе представителната изява на вокална група “Сладурани“ по НП “Заедно в изкуствата и спорта“. Заниманията свързани с тази национална програма е да развиват ключови компетентности, необходими не само в образователния процес, но и в социален аспект.

Творческите дейности, които се реализират по програмата, допринасят за стимулиране талантите на учениците, за повишаване на тяхната мотивация, за развиване на личното творчество и развитие на музикалното изкуство в училище.

Под ръководството на г-жа Илиева, учениците от група „Сладурани“ изнесоха концерт с коледни песни и създадоха вълшебно настроение на ученици, учители и гости в навечерието на най-светлия празник Коледа.

Снимки

Представителна изява на музикална група „Сладурани“  по НП “Заедно в изкуствата и спорта“Представителна изява на музикална група „Сладурани“  по НП “Заедно в изкуствата и спорта“Представителна изява на музикална група „Сладурани“  по НП “Заедно в изкуствата и спорта“Представителна изява на музикална група „Сладурани“  по НП “Заедно в изкуствата и спорта“