Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 23.01.2024 г.

23 януари 2024 11:45, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 255
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 22.01.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 23.01.2024 Г.

 

Сливен: Полицейски служители от участъци „Запад“ и „Петолъчка“ към РУ-Сливен са посетили сигнали за силна музика, междусъседски скандали и други нарушения по време на специализирана операция по противодействие на престъпността и опазване на обществения ред. Акцията е осъществена през почивните дни в малките населени места на община Сливен. Извършени са проверки на превозни средства, лица, търговски и други обекти. Посетени са два сигнала за междусъседски скандали, един за висока музика и два за кражби. Съставени са три протокола за предупреждение.

 

Нова Загора: 18-годишен младеж от село Събрано е задържан за кражба на пари от частен дом в същото село. Полицейските служители установяват, че задържаният е съпричастен към кражба на сумата от 610 лева, извършена на 19 януари. Той е направил самопризнание и е върнал част от откраднатата сума. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РСПБЗН – Сливен са се отзовали на 2 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

В 13,46 часа е получен сигнал за пожар в отпадъци на 260 км. в района на автомагистрала „Тракия“. Произшествието е ликвидирано, без да причини преки материални щети.

В 22,44 часа е получен сигнал за запален комин на къща, намираща се на ул. „Асеновска“ в град Сливен . Произшествието е ликвидирано, без да причини преки материални щети.