Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Златен медал за Никола Петров от клуба по борба „Станка Златева“

23 януари 2024 10:04, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 3 месеца, брой четения: 150
111

Никола Петров – състезател на клуба по борба „Станка Златева“ в Сливен, завоюва шампионска титла на Държавния личен шампионат за кадети, който се проведе в Горна Оряховица от 18 до 20 януари. Никола се състезава в категория 92 килограма и убедително завоюва първото място. При кадетките, в категория 43 килограма, втора стана Веска Тодорова, за която това бе първо участие в състезание.

В друго състезание достойно се представиха трима състезатели на сливенския клуб. На държавното първенство по борба, което се проведе в Стара Загора от 5 до 7 януари, Емине Осман, Несрин Сюлейманова и Таньо Танев донесоха три сребърни медала. Момичетата станаха втори след като се бориха с европейските медалистки Евелина Николова и Миглена Селишка. Таньо Танев, който е студент първа година в НСА, продължава да ни радва с успехите си, стана втори в борба с титуляра в категорията при мъжете.

Тази седмица шампионатите продължават в Сливен. В четвъртък – 25 януари, ще има състезание по борба свободен стил, в петък – жени, а в събота – борба класически стил.

В клуб „Станка Златева“ има ново попълнение. Мирослав Киров, който все още е действащ състезател, вече е треньор в клуба.

Снимки

222333444555