Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 24.01.2024 г., сряда

24 януари 2024 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 316
Сливен

Полицията в Сливен провери вчера училищата заради бомбени заплахи – проверките от страна на МВР се извършиха в координация с представителите на РУО и директорите на учебните заведения.

Пет линии на градския транспорт в Сливен от 23 януари са с нови маршрути заради ВиК ремонти – това са №2, 9, 12, 4а и 24 в посока от център към "Дюлева река".

По данни на Националния статистически институт преките чуждестранни инвестиции (ПЧИ) в нефинансовия сектор в област Сливен към края на 2022 г. възлизат на 133.9 млн. евро, което е с 1.7% повече в сравнение с предходната година.

Жена остана без книжка и работа заради дрифт в двора на КАТ-Сливен.

Кметове и председатели на общински съвети от 33-те общини от областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол участват в двудневния встъпителен форум за Югоизточния район за планиране, организиран от НСОРБ.

Сливен посреща утре Държавното по борба за юноши и девойки – схватките ще се проведат от 25 до 27 януари в зала „Васил Левски“.

Втората си контрола от зимната подготовка и първа на подготвителния лагер ще изиграе днес в Сливен „Етър“ срещу „Черноморец“ Бургас.