Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Продължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова Загора

26 януари 2024 09:59, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 330
Продължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова Загора

През месец януари още три училища в община Нова Загора посрещнаха в часовете по музика реализирали се в това изкуство личности. Общинското ръководство подкрепи инициативата им да превърнат учебните часове в малки концерти за втори път, след гостуването им в общината в края на миналата 2023 г.

На 24 януари НУ „Д-р Петър Берон“, с. Караново, ОУ „П.Р. Славейков“, с. Кортен и ОУ „Иларион Макариополски“, с. Любенова махала изживяха своите незабравими минути с музикантите Иван Радилов, цигуларката Гинка Радилова и пианиста Мартин Дафинов. Гастролирали по големите родни и световни сцени, те увлякоха с изпълненията си и интересните разкази учениците от началните класове. Директорите на училищата споделиха вълнението, което са предизвикали. Живият досег до изкуството и контактите на живо с творците разшириха познанията на малчуганите за вълшебния свят на музиката и им разкриха неговата необятност и красота.

Община Нова Загора

Снимки

Продължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова ЗагораПродължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова ЗагораПродължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова ЗагораПродължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова ЗагораПродължават образователните уроци в часовете по музика в община Нова Загора