Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екипи на РДПБЗН- Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия в дните от 17 до 19 февруари

19 февруари 2024 10:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 195
pixabay.com

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци край село Кортен и два сигнала за запалени комини в град Сливен.

 

На 17 февруари, около 21,45 часа, е получено съобщение за горяща селскостопанска постройка към необитаема къща, находяща се в с. Камен. Пострадали няма. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Спасени са 2 сгради. Унищожени са 140 кв. м. е покривна конструкция. Причината е в процес на установяване.

 

На 17 февруари в 22,08 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Ауди А“ във вилна зона „ Барутни погреби“. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са двигателен отсек, купе; 3 автомобилни гуми, преден регистрационен номер. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

Късо съединение в бойлер е причинило пожар в апартамент в сливенския квартал „Дружба“. Сигналът е получен на 17 февруари в 22,31 часа за запален бойлер. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причинени са материални щети на санитарното помещение.