Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 22.02.2024 г., четвъртък

22 февруари 2024 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 310
Сливен

Четири общински училища ще получат средства от Министерството на образованието и науката за изграждане на нови или ремонт на съществуващите спортни площадки.

Поради авария по главен тръбопровод ще бъде спряно топлоподаването към целия град на 22.02.2024 г. за периода от 10:00 ч. до 20:00 ч.

На 22 февруари /четвъртък/ 2024 г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни“-Сливен ще се състои премиерата на новата поетична книга на Кети Бозукова „Пеперудени необятности“.

„Екометал Инженеринг“ ЕООД отвори врати в Сливен, те търсят стари коли за скрап – базата им се намира в Южна промишлена зона, на ул. „Банско шосе“.

Христо Апостолов от Сливен има спешна нужда от финансова подкрепа за бъбречна трансплантация в турска болница, необходими са още 43 117 лева.

Агатополският епископ Йеротей, викарий на Сливенска митрополия, и Константийският епископ Михаил, викарий на Ловчанската епархия, са двамата претенденти, които ще се изправят в пряка битка за митрополитския престол на Сливенска епархия.

Ансамбъл за народни песни и танци "Сливен" подготвя премиерен спектакъл за националния празник – 3 март.