Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 29.02.2024 г., четвъртък

29 февруари 2024 15:48, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 304
Сливен

Заплашителни имейли са получавали от месеци представители на институции и фирми в Сливен от човек, наречен „Червен пират“ – сред заплашените са кметът на града, кметове на общини, председателят на Общинския съвет, общински съветници, прокурори, следователи, полицейски началници, представители на бизнеса, физически лица.

В Сливенската митрополия вчера бе внесено протестно писмо срещу касирането на изборите за митрополит, писмото, подкрепено от над 170 свещеници и миряни от духовни околии в Сливенската епархия.

Нов пътен и пешеходен надлез предстои да бъдат изградени по част от жп линията на град Кермен в община Сливен.

На 28 февруари в клуба на пенсионираните учители „Будители“ бе представена автобиографичната книга на Стоян Симеонов „Един /не/обикновен живот“.

Деца учиха за вредата от алкохола с "пиянски очила" – урокът бе изнесен при поредното занятие в Детско полицейско управление – Сливен.

„Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен, ДПП „Сините камъни“, Регионална дирекция по горите Сливен и Община Сливен обявяват конкурс за учениците в Община Сливен по повод Седмицата на гората 2024 г. на тема: “Гората е живот и споделена отговорност” – учениците могат да участват както с творба под формата на къс разказ, така и със стихотворение.

В Регионална библиотека „Сава Доброплодни“-Сливен тази вечер, от 17:30 часа, ще се състои литературна вечер, посветена на поезията и прозата на Ники Комедвенска.