Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 01.03.2024 г.

01 март 2024 12:56, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 283
ОД МВР - Сливен

Кражба на златни накити е разкрита след разследване на сектор „Криминална полиция“ кал РУ-Сливен. Полицейските служители започват работа по случая на 19 февруари след подаден сигнал от жена на 53 години за кражба на златни накити на стойност 700 лева от жилището й в град Сливен. След проведени издирвателни действия извършителят е установен. Той е криминално проявен мъж на 40 години от град Сливен. Задържан е за 24 часа. Направил е самопризнания и е върнал откраднатите вещи. Работата по досъдебното производство продължава.

 

Притежание на наркотици са установили полицейски служители от участък „Надежда“ при специализирана операция. Акцията е в ход и се провежда на територията на град Сливен. Днес, малко след полунощ, в квартал „Надежда“ е извършена проверка на 38-годишен мъж. В него е намерена и иззета кутийка, съдържаща кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Екипи на РДПБЗН- Сливен са ликвидирали своевременно 8 пожара, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци и битови помещения - екипи на РСПБЗН-Сливен са ликвидирали пожари без щети при запалено ел. табло в кв. „Дружба и забравена храна на готварска печка също в кв. „Дружба“, и 4 сигнала за запалени отпадъци; екипи на РСПБЗН-Котел са гасили 2 пожара, вследствие на запалени отпадъци.