Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ученическа щафета по случай 3-ти март

03 март 2024 19:08, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди около 1 месец, брой четения: 339
Ученическа щафета по случай 3-ти март

На 3- ти март, ЦПЛР - Общинският детски комплекс организира провеждането на 59-та ученическа щафета, която премина с голямо вълнение и участие от страна на учениците от ОУ "Панайот Хитов" Сливен.

Началото на събитието беше заложено пред Виенска сладкарница, разположена на булевард "Хаджи Димитър". Щафетата се състоеше от 8 поста, като завършваше до задната част на хотел "Централ".

Представителите от различните класове дадоха всичко от себе си, за да подкрепят тази традиционна и спортна инициатива. Участниците от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас - Елена Вълева, Антония Ангелова, Таня Христова, Славчо Пеев, Рая Георгиева, Едуард Станчев, Станей Стоянов и Андрей Луценко, демонстрираха своята издръжливост и спортни умения. Нашите ученици бяха подкрепени от ръководство, учители, класни ръководители и родители.

Събитието беше вълнуващо и вдъхновяващо за всички участници и зрители. То не само насърчаваше физическата активност и здравословния начин на живот, но и събираше общността около важни спортни и културни събития.

Снимки

Ученическа щафета по случай 3-ти март Ученическа щафета по случай 3-ти март Ученическа щафета по случай 3-ти март Ученическа щафета по случай 3-ти март