Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 18.04.2024 г.

18 април 2024 10:08, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 седмици, брой четения: 235
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 17.04.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 18.04.2024 Г.

 

Сливен: Полицейски служители са задържали 32-годишен мъж за нарушаване на ограничителна заповед, издадена от Районен съд-Сливен. Сигналът е получен на 17 април. Задържаният е доближил на по-малко от 50 метра бившата си съпруга в заведение в град Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти от участък „Надежда“, работят по сигнал за кражба на мобилен телефон. Около 14,35 часа на 17 април в участъка се е явил мъж на 40 години, който е заявил, че на 15 януари в района на кръстовище в квартал „Надежда“ неизвестен извършител е откраднал мобилния телефон на непълнолетния му син. По данни на заявителя нанасяната щета е на стойност около 650 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 140 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 24 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране и други. Съставени са 9 протокола за предупреждение.

 

Направени са 79 проби за употреба на алкохол и 2 за наркотици – няма положителни проби.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Своевременно за ликвидирани пожари, без да причинят щети, възникнали в сухи треви и отпадъци от екипи на РСПБЗН-Сливен и РДПБЗН-Котел. Оказана е техническа помощ при 2 от сигналите.