Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 24.04.2024 г.

24 април 2024 09:36, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 445
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 22.04.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 23.04.2024 Г.

 

Нова Загора: Служители на РУ-Нова Загора са установили неправоспособен водач на товарен автомобил, употребил наркотични вещества. Проверката е извършена на 23 април при ежедневния контрол по пътна безопасност. Около 16,20 часа на ул. „Цар Освободител“ в град Нова Загора е спрян за проверка товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от мъж на 32 години от същия град. Полицейските служители са установили, че водачът е неправоспособен. На място е изпробван с техническо средство за употреба на наркотици-пробата е дала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване, задържан е за 24 часа. По случая е образувано е досъдебно производство.

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 103 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 32 сигнала от граждани и от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 12 протокола за предупреждение.

 

Направени са 82 проби за употреба на алкохол и 2 за наркотици – една положителна проба за употреба на наркотици.