Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 29.04.2024 г., понеделник

29 април 2024 15:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 505
Сливен

Фондация „Една от 8“, ръководена от известната телевизионна водеща Нана Гладуиш, ще представи програмата си „Сърдечни приятелки“ в Сливен на 13 май.

След забавяне от близо две години делото срещу британския гражданин Даниел Хъл за сексуално посегателство срещу 14 деца от Сливен е насрочено за 14 май.

В дните от 26 до 29 април на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 371 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия в дните от 26 до 29 април. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети.

Музикални таланти от цялата страна се събраха на деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон" в Сливен.

Голямата награда от деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон" отиде при Симона Динчева от НЧ "Георги Бакалов – 1933" в Стара Загора.

Ученици от Националната художествена гимназия (НХГ) „Димитър Добрович” в Сливен за поредна година изрисуваха великденски яйца за празничната украса в града.