Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 14.05.2024 г., вторник

14 май 2024 16:02, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 428
Сливен

Спортният клуб по акробатика „Стефан Данчев“ се завърна с медали от Световната купа и Международния турнир „Акро Къп Бургас“.

Две вълнуващи произведения от Волфганг Амадеус Моцарт и Лудвиг ван Бетовен ще прозвучат в изпълнение на трио Марта Бонева /цигулка/, Маринела Карагьозова /виола/ и Цвета Латровалиева /виолончело/ на 16 май от 18:30 часа в галерия „Нова“.

И тази година Община Сливен отбеляза Световния ден на медицинските сестри 12 май със специална церемония в зала „Сливен“.

Британският евангелистки пастор Даниел Хъл застава пред съда във вторник, за да отговаря за блудство с 14 малолетни момчета от циганския квартал “Надежда” в Сливен.

След като 48 деца се натровиха от закуска в Сливен, РЗИ се съмнява за годността на яйцата.

Музеят на текстилната индустрия в Сливен посвещава своята програма за Международния ден на музеите и Европейската нощ на музеите – 18 май, на 190-тата годишнина от началото на българската индустриализация.

Дирекция „Бюро по труда“ Сливен организира Ден на отворените врати на 15 май 2024 г., от 09:00 до 16:00 часа, по повод Професионалния празник на Агенцията по заетостта.