Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обувки, които никога не излизат от мода - нашите предложения

27 май 2024 08:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 месец, брой четения: 132
Обувки, които никога не излизат от мода - нашите предложения

Истинско изкушение за всяка жена, обувките са идеален начин да покажете стила си. Ако не разполагате с гардеробна с купища място в нея за тях и не искате да инвестирате прекалено много средства, а същевременно винаги да разполагате с подходящ чифт за всяко събитие и повод, който при това си отива с любимите ви облекла, ето какви обувки да пазарувате. Универсални и готови винаги да ви обуят подходящо, те са правилният избор за всеки дамски стайлинг според модните експерти.

 

Тяхно величество белите маратонки

В последните години статусът на тези сникърси е абсолютно иконичен. Носят се широко не само със спортно облекло, но отдавна напуснаха залите и игрищата и се съчетават супер дори с елегантни костюми. Носете ги с панталон и сако в бяло, нежно розово, друг любим цвят. Пръв приятел са и на джинсите, джогъра, клиновете, както и на любимите ви лежерни рокли. Изберете готин модел на любим бранд и бъдете уверени - с белите сникърси ще изглеждате и ще се чувствате добре. Гъвкави за съчетаване, супер удобни за носене.

 

Високи елегантни обувки

Женствени, елегантни, разкошни на крака на всяка дама, тези обувки са друг задължителен чифт за всяка дама, която иска да има готови решения за всякакви поводи. Високите токчета със заострена предна част са идеалното решение за специални поводи и съответни облекла. Носете ги на коктейли, годишнини, официални бизнес събития. Софистицирани и подчертаващи женствеността в същото време, те са трик, който може да издигне и любимите ви джинси и тениска на ново ниво. Изберете ги в универсален цвят като черно, бежово или бяло за лесно комбиниране с всякакви облекла.

 

Черни боти или кубинки

Абсолютно разкошни и толкова интуитивно съчетаващи се с всякакви ваши любими облекла, черните боти са друго любимо нещо в дамския гардероб. Идеални са за преходните сезони плюс мека зима и в комбинация с джинси, топ и палто или тренч са универсална рецепта за безупречна визия. Кубинките тип боти с връзки също са супер решение на помощ за всеки случай, когато искате готина визия плюс удобство. Изберете ги в предпочитан цвят, като той може да е както снежно бяло, така и огнено червено, а защо не слънчево жълто? Изборът е ваш. Както и всякакви други ежедневни дамски обувки, ви очакват онлайн и на място в магазини ССС - пазарувате лесно, бързо, удобно всякакви любими модели: https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/obuvki-bez-peta .

 

Сандали на ток и равни дизайни

Освен на класическите обувки с ток и остра предна част, можете да разчитате за по-елегантни събития или пък вечерни ивенти на сандалите на ток. Изберете класически винаги актуален модел с каишка на глезена и в предната част. Цветът може да е бежово или златно, които лесно и удобно се съчетават с всякакви облекла и аксесоари и ще създадете впечатляващи визии. Не забравяйте да добавите към решенията в гардероба си и готини равни сандали по ваш вкус, с който разходките по крайбрежието в топлите летни нощи ще са удобни и приятни.

 

Високи ботуши и мокасини

Ботушите до или над коляното са абсолютно вдъхновение. Също супер женствени и привличащи погледите, те са нещо, което всяка дама трябва да използва в своя полза. Позволяват комбиниране с поли, рокли, защо не къс панталон или гащеризон и създаване на шикозни визии. Комбинирайте дънкова пола в къс формат с пуловер и ботуши над коляното в екрю. Класика! Открийте любимите си решения, като чифт в карамелено или черно са винаги добра идея. Добавете в кошницата си, когато купувате обувки и чифт мокасини. Те се завърнаха триумфално в дамския гардероб и днес са по-популярни от всякога. Предлагат се във всякакъв формат включително с масивна подметка и носят супер удобство и различна визия.

 

Готови ли сте да се обуете добре и подходящо независимо от повода? Обмислете и чифт балеринки, както и високи еспадрили. Открийте моделите, които най-добре пасват на вкуса ви, но и се комбинират с любимите ви аутфити и вземете решения винаги готови да ви дадат отговор на въпроса