Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Концерт на Torino & Pashata, Marianoff и Иван Тишев в гр. Нова Загора

30 май 2024 08:56, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 309
Концерт на Torino & Pashata, Marianoff и Иван Тишев в гр. Нова Загора

Среща - концерт с четирима успели младежи – Torino & Pashata, Marianoff и Иван Тишев, организира МКБППМН - Нова Загора с възпитаниците на новозагорски училища на 28 май 2024 г. в НЧ „Д. П. Сивков – 1870“. Пътят до техния успех преминава през много трудности, но въпреки тях, те постигат мечтите си. Страстта и на четиримата е музиката. Още от ранни години Тorino, Pashata и Иван Тишев започват да работят, а парите събират за звукозаписи и клипове. По подобен път преминава и новозагорецът Димитър Марианов, родом от с. Еленово. Чудото за него се случва с помощта на Тото, който открива талантливото момче. За изкушенията пред младите хора споделиха и четиримата, изпитали през собствения си опит зависимостта от наркотични вещества и марихуана. Техните трогателни истории, мъдрост и преживените житейски уроци докоснаха присъстващите младежи. За силата да преодолееш изкушенията, за волята да преследваш мечтите си и призива да правят добрини, ще си спомнят момичетата и момчетата в залата.

Torino & Pashata, Marianoff и Иван Тишев споделиха любовта си към музиката и с пламенните си изпълнения показаха на живо, че всяка трудност си е струвала, за да достигнат до този момент, в който да дадат глас на сърцата си и да се отдадат на изкуството, което е в кръвта им.

Община Нова Загора

Снимки

Концерт на Torino & Pashata, Marianoff и Иван Тишев в гр. Нова ЗагораКонцерт на Torino & Pashata, Marianoff и Иван Тишев в гр. Нова Загора