Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Звзедни актьори с премиера в Сливен

31 май 2024 14:09, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 361
Звзедни актьори с премиера в Сливен

Малин Кръстев, Филип Аврамов, Николай Урумов и Калин Врачански и блестят в безумно смешната комедия „Пиесата, която се обърка“

 

„Пиесата, която се обърка“ – най-новият спектакъл на Театър „Иван Димов“ - Хасково, ще има премиера в Сливен на 11 юни /вторник/ в ДТ „Стефан Киров“.

Не пропускайте комедийния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки!

В безумно смешната пиеса се вихрят Филип Аврамов, Малин Кръстев, Николай Урумов, Калин Врачански, Добриела Попова, Стелиян Николов, Изабела Иванова, Стефан Кондров, Константин Николов.

 

Автори на текста са Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс. „Пиесата, която се обърка“ е отличена с награда „Оливие“ – 2015 г., за най-добра нова комедия.

 

Калин Врачански преди няколко години е гледал този спектакъл в Лондон и е силно впечатлен. След като Асен Блатечки прочита пиесата, е категоричен, че скоро не е попадал на толкова смешна история.

 

Сюжетът проследява театралния живот на една самодейна трупа, която най-накрая е успяла да намери пиеса с роли за всички свои актьори, а именно „Убийство в имението Хавършъм“. Това е една типична криминална мистерия тип Агата Кристи. В ръцете на предразположените към злополуки актьори, пиесата бързо се превръща в театрална катастрофа във всеки един смисъл на думата.

 

В представлението има смели технически решения, включително и асансьор на сцената – идеите и реализацията са на инженер Иван Иванов от Хасково, изтъкнат театрален фен.

 

Онлайн билети:

 

В entase.com: https://entase.to/aS

 

В Грабо: https://bit.ly/3ypxJwJ

 

Снимки

Звзедни актьори с премиера в СливенЗвзедни актьори с премиера в СливенЗвзедни актьори с премиера в СливенЗвзедни актьори с премиера в Сливен