Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общо 21 предложения са постъпили за конкурса за туристическо лого на Община Сливен, който се провежда в рамките на проект

05 юни 2024 09:37, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 204
Стоян Марков

Европа в България (Югоизток)

Европа в България

Европа на Балканите (Югоизток)

Европа на Балканите

Общо 21 предложения постъпиха за участие в конкурса за туристическо лого на Община Сливен в срока за подаване на проектни идеи. Това съобщи за БТА заместник-кметът по икономическите дейности Стоян Марков. Най-младият участник е на 12 години, посочи той.

 

Конкурсът бе обявен в началото на месец май тази година. Победителят ще бъде обявен публично до 12:00 часа на 5 юни 2024 г. в уебсайта на Община Сливен. Ще има една награда от 2000 лева за победителя, три поощрения от 800 лв., 600 лв. и 400 лв., както и награда за най-млад участник в размер на 200 лв.

 

Конкурсът се провежда в рамките на проект "Интегриран проект за развитие на туризма и подобряване на културната и историческа инфраструктура в Община Сливен", финансиран от Оперативна програма "Региони в растеж 2014 – 2020". Слоганът му е "Сливен - изживей историята, почувствай природата!".

 

Интегрираният проект за развитие на туризма, започнал през 2019 г., е един от най-мащабните, свързани с подобряване на туристическата и културно-историческа инфраструктура в Сливен.

 

Източник: БТА Сливен
кореспондент на БТА в Сливен Велина Василева
Снимка: Велина Василева, БТА