Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 05.06.2024 г.

05 юни 2024 10:05, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 212
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 04.06.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 05.06.2024 Г.

 

Сливен: Притежаване на наркотици са установили полицейски служители при засилената патрулна дейност в град Сливен. На 4 юни, в 14,30 часа, в кв. „Дружба“ екип на група „Патрулно-постова дейност“ към РУ-Сливен е извършил проверка на 34-годишен криминално проявен мъж. В него е намерена и иззета суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Задържана е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

___________________________________________________

 

Екипи на сектор „Пътна полиция“-Сливен извършват ежедневен контрол по спазване на скоростните режими по автомагистрала „Тракия“, главните и второстепенни пътища в областта. Всички технически средства по контрол на скоростта са в експлоатация.

Вчера са заснети 92 нарушения на скоростните режими. Всички са установени на главен път І-6. Превишенията са предимно от 20 до 35 км. ч. над разрешеното.

По автомагистрала „Тракия“ има патрул, който извършва контрол в участъка, обслужван от ОДМВР-Сливен.

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 88 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 23 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 9 протокола за предупреждение.

 

Направени са 90 проби за употреба на алкохол и 1 за употреба на наркотици.