Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Италиански военни дадоха висока оценка на болницата и медицинските екипи

17 юли 2024 14:13, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди около 1 седмица, брой четения: 276
Италиански военни дадоха висока оценка на болницата и медицинските екипи

Изпълнителният директор на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен - д-р Васислав Петров, посрещна делегация от италианския контингент на полигона Ново село, водена от командира - полковник Скандурра. Поводът е приключването на неговия ангажимент в България и заминаването му за родна Италия. Ръководството на контингента се сменя на ротационен принцип на шест месеца и през август ще пристигне новият командир. Полковник Скандурра даде висока оценка на болницата и професионализма на медицинските екипи. Той благодари на д-р Петров и всички медици за грижата, която полагат за неговите съграждани, нуждаещи се от медицинска помощ. Командирът връчи плакети на д-р Петров в знак на признателност.

 

Доктор Петров благодари за признанието и увери, че болницата ще продължи да работи с военните контингенти на базата и да е основното лечебно заведение, което лекува военнослужещите там.

 

 

За последните две години 95 военни от полигона са били хоспитализирани в болницата. Много други са преминали само за изследвания. Освен от Италия, има пациенти и от Германия, Франция, Албания, Румъния, Гърция и Черна гора, които са част от многонационалната бойна група на полигона.

Снимки

---------Италиански военни дадоха висока оценка на болницата и медицинските екипи