Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Чавдар Божурски беше гост на Мото събор Кипилово

21 юли 2024 09:51, Мирослав Митев (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди около 1 месец, брой четения: 340
Божурски-Сайганица

Областният управител Чавдар Божурски беше гост на Мото събор  Кипилово 2024. Проявата, организирана традиционно в местността Сайганица край селото, събра за поредна година хиляди любители на мотоциклетите от цялата страна.

Чавдар Божурски приветства участниците в събора по време на официалното откриване в събота вечерта. „Радвам се да видя отново тук толкова много съмишленици и усмихнати лица. Който веднъж е усетил как вятърът брули лицето и развява косата му, той никога не може да забрави това чувство. И остава рокер за цял живот. Всяка година съборът край Кипилово привлича нови любители на мотоциклетите и хубавата музика. Събира ни духът на Балкана и най-вече чувството за свобода. Но свободата е преди всичко осъзната отговорност. Отговорност, която трябва да проявяваме не само тук по време на събора, но и по пътя към дома, а и във всеки един друг момент. Бъдете здрави и се пазете!“ - призова мотористите областният управител.

Мото съборът започна в четвъртък и приключва в неделя. За доброто настроение на рокерите се грижат звезди на българската музика, сред които групите Сигнал и Контрол. Програмата включва забавни игри за малки и големи, исторически възстановки, нестинарски танци, както и мото обиколка в чест на Раковски.

Проявата се организира от мото клуб „Swallow 33 MCC“ в партньорство с Община Котел.

Снимки

Божурски-Сайганица2