Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Остават по- малко два дни до началото на Фестивала на Етносите, багрите и котленския килим.

25 юли 2024 09:28, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 дни, брой четения: 209
Остават по- малко два дни до началото на Фестивала на Етносите, багрите и котленския килим.

Подготовката на терена е в разгара си.

 

Котленският парк „Изворите“ се приготвя да посрещне гостите на 8-ото издание на Фестивала на етносите, багрите и котленския килим. Екипи от Общината подготвят терените, където ще се проведе събитието. Почистват се зелените площи, определят се разположенията на сцените, зоните за хранене в импровизираните села, за демонстрации и забавления, както и занаятчийската алея. Още по-трескава е подготовката по озвучаването, прокарването на електрификация, спазването на изискванията на всички участници и изпълнители, а също и тяхното настаняване.

 

Общинска администрация Котел, приканва жителите на града, в дните на фестивала 26, 27 и 28 юли, да не използват личните си автомобили за придвижване до парк „Изворите“ и предварително благодари за проявеното разбиране.

Снимки

Остават по- малко два дни до началото на Фестивала на Етносите, багрите и котленския килим.Остават по- малко два дни до началото на Фестивала на Етносите, багрите и котленския килим.Остават по- малко два дни до началото на Фестивала на Етносите, багрите и котленския килим.Остават по- малко два дни до началото на Фестивала на Етносите, багрите и котленския килим.