Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 27.08.2024 г., вторник

27 август 2024 16:09, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 дни, брой четения: 372
Сливен

Отдел „Статистически изследвания – Сливен“ представи данни за наети лица и средна брутна работна заплата в област Сливен през второто тримесечие на 2024 година.

Приключиха частичните ремонти на улици в Сливен, като дейностите са част от договор за поддръжка и ремонт на уличната мрежа в града, сключен от Общината.

26 жилищни блока в Сливен са подали заявления за участие в новата програма „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради“.

Божидар Андреев каза "да" на любимата си Любка в Сливен преди няколко дни – щангистът вдигна пищна сватба с 600 гости в Сливен.

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ -Сливен – д-р Васислав Петров, обяви със заповед местата за лекари-специализанти, финансирани от държавата за 2025 г.

Иззети тротинетки, съставени актове за тютюнопушене и установени непълнолетни в нощни заведения по време на специализирана операция на полицията в Сливен. Го

По предварителни данни на Националния статистически институт броя на наетите лица по трудово и служебно правоотношение в област Сливен към края на юни 2024 г. се увеличава с 0.1 хил., или с 0.2%, спрямо края на март 2024 г., като достигат 37.4 хиляди.