Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кажете довиждане на лятото със стил! Създайте своите нови тоалети с Answear.LAB

09 септември 2024 14:12, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 месец, брой четения: 86
Кажете довиждане на лятото със стил! Създайте своите нови тоалети с Answear.LAB

През следващите седмици топлите температури, характерни за лятото, няма да допуснат багрите на есента бързо да се настанят около нас. Можете да се възползвате от това, за да вземете най-доброто от двата сезона в облеклото си. Тенденциите тази година предлагат доста идеи, от които можем да почерпим щедро. С тях сбогуването с лятото може да бъде повече от вълнуващо и със сигурност в оригинален стил.

 

На кои цветове да отдадем предпочитание през следващите седмици?

Настъпването на хладното време е възможност да се откроим със своята ответна реакция. Сега е моментът да правите експерименти и да използвате смели акценти в облеклото си. Можете да си помогнете в това предизвикателство с няколко конкретни нюанса - бежово, кремаво и кафяво. Те създават усещане за мекота и освен това им е присъща една благородна сдържаност. Можете лесно да ги съчетавате с останалите цветове в гардероба ви. Бежовото, кремавото и кафявото са истинска наслада за очите, когато усещате как хладината се настанява удобно по географските ни ширини. Отлична алтернатива са на класическите черно, тъмносиньо и тъмносиво.

 

Как да се сбогуваме с лятото облечени по възможно най-добрия начин?

Можете да почерпите идеи още сега на https://answear.bg/m/answear-lab , където модата буквално ще ви пренесе в света на елегантността, разкоша и красотата. Тъй като нямаме намерение да бъдем голословни, подготвили сме няколко комбинации, с които ще изглеждате великолепно. Те, разбира се, няма да се ограничат само до бежовото, кремавото и кафявото. През есента си струва да носим богата гама от багри.

 

Бордото например е едновременно благородно и изразително. С него ще придадете повече цвят, в случай че денят е сив. Освен това винените нюанси са традиционни за есента. Можете да заложите на дълга рокля до земята, пуловер с флорален мотив и бял панталон или пък копринена риза и черни шорти.

 

През първите седмици на есента си струва да извадите от гардероба си всичко в зелен цвят. Тази година на мода е изумруденото. Комбинирайте палто и чанта в този цвят и ще задържите за още дълго време лятното настроение.

 

За дните, в които искате да изглеждате класически, без съмнение заложете на черния цвят. С настъпването на хладните дни той става актуален. Можете да го използвате в различни текстури - от дантела и велур до туид, трикотаж, вълна, кожа и т.н. Смело носете тотално черен тоалет. В други дни можете да съчетаете черно палто до коляното със светъл панталон и черни масивни есенни обувки.

 

Когато искате да бъдете спортно елегантни, доверете се на колекцията от обувки New Balance 9060. Разнообразието от модели може да се съчетае с различни долнища - от дънки до памучни панталони. В по-топлите дни дори шорти са напълно приемливи.

 

Тази есен си струва да отделите място в гардероба и на розовата гама. Есента има нужда и от нежни цветове. Пробвайте като начало с розова шапка. След това добавете пуловер в тъмнорозово. Тази гама ще се впише прекрасно в комбинация с дрехи, обувки и аксесоари в черно, бяло, кремаво и т.н.

 

Накрая ще допълним списъка с още няколко ключови тенденции през тази есен. Те включват благородните нюанси. Смело носете дрехи в сребристо, златисто и бронзово. Дайте шанс и на анималистичните принтове, естествената кожа и денима.

Снимки

Кажете довиждане на лятото със стил! Създайте своите нови тоалети с Answear.LAB