» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен

19 May 2011 17:01,
Emission of: District Sliven 12 years ago, number of readings: 1831
снимка

Днес, 19.05.2011 г., от 13.00 часа в заседателната зала на областна администрация, под ръководството на областния управител Марин Кавръков, се проведе работна среща по въпросите на отбранително-мобилизационната подготовка в област Сливен.

Срещата се проведе на основание Указанията на Междуведомствения съвет по въпросите на военнопромишления комплекс и мобилизационната готовност на страната към Министерския съвет, относно организиране на отбранително-мобилизационната подготовка на страната през 2011 г., а също така на основание годишния и месечния план на Областния съвет по сигурност.

Целта на срещата беше да се запознаят участниците с основни моменти от разработването на документи касаещи подготовката на страната за отбрана, обсъждане на проблемни въпроси и обмяна на опит.

В срещата взеха участие членовете на Областния съвет по сигурност, командири и началници на поделения от гарнизона, ръководители и експерти от звената по отбранително-мобилизационната подготовка от общините и регионално представени структури на централната администрация и организации в областта.

Photos

снимкаснимка