Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Предстоящи събития и участия

10 юни 2011 16:06,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 1021

Предстоящи събития и участия

на областния управител и областна администрация Сливен

за периода от 11.06.2011 г. до 17.06.2011 г.

 

11.06.2011 г . /събота/

12.30 часа – Награждаване на областния управител г-н Марин Кавръков – Награждаване на областния управител г-н Марин Кавръков в гр. Добрич за активна съвместна работа с Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД.

 

13.06.2011 г . /понеделник/

13.30 часа – Среща на областното ръководство с ръководството на EVN България.

16.30 часа – Ръководството на областна администрация ще присъства на откриване на изложба „Българско духовно наследство” в с. Жеравна. Изложбата е под патронажа на областния управител и е организирана от ХГ”Димитър Добрович” Сливен, Исторически музей Котел, община Сливен и кметство с. Жеравна. Специално участие на смесен хор „Добри Чинтулов” при НЧ „Зора -1860” гр. Сливен с диригент Методий Григоров.

 

14.06.2011 г . /вторник/

10 часа – Зам.областният управител ще вземе участие в семинар по Енергийна ефективност”, организиран от областна администрация Бургас.

На семинара ще бъдат разисквани управлението на енергийната ефективност, планове по ЕЕ и отчети на задължените лица, контрол върху енергийните потребители, контрол върху процеса и резултати от обследването на сгради и промишлени системи, индивидуални цели за енергийни спестявания – възможности за тяхното постигане, национален план за действие по енергийната ефективност, търговци с енергия и фирми за обследване и сертифициране, възможности за финансиране на мерки по енергийна ефективност, начини, на събиране и предоставяне на информация и др.

 

15.06.2011 г . /сряда/

13- 16 часа – Областният управител ще участва на среща – дискусия „Реалните инструменти на е- управлението – ролята и мястото на ИКТ бранша в осъществяването на работещо е – правителство”. Срещата ще се проведе в х-л Шератон, гр. София.

 

16.06.2011 г . /четвъртък/

18 часа – Областният управител ще присъства на откриването на София Филм Фест в Сливен 2011 и премиерната прожекция на „Лов на дребни хищници".

София Филм Фест е факт благодарение на съвместните усилия на община Сливен и София Филм Фест/Арт Фест, с подкрепата на програма МЕДИА Мундус на Европейския съюз и Националния филмов център. Прожекциите са в ДТ «Ст. Киров».

 

17.06.2011 г. /петък/

10 часа – Областният управител ще открие в заседателната зала на областна администрация кръгла маса ”Обединени по изграждане на един достоен живот”. Организатор е Ресурсен център гр. Сливен.