» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител получи покана от Екипа на Зелени Балкани

17 June 2011 11:39,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1208

Днес, 17.06.2011 г. областният управител получи покана от Екипа на Зелени Балкани, да посети Посетителският и природозащитен център "Поморийско езеро".

„Радваме се да споделим с вас, че Посетителският център "Поморийско езеро" навърши 1 година. Това е един от най-модерните и атрактивни посетителски центрове в страната, който представя природното богатство на Поморийско езеро: http://www.greenbalkans.org/pomoriecenter/ .

Центърът е един от големите успехи в дългогодишната ни работа за опазване на езерото. Ще се радваме да го посетите, а ако ви хареса, в което сме убедени, да поканите и Ваши приятели. Посетителският и природозащитен център "Поморийско езеро" бе изграден и се стопанисва от Зелени Балкани и неговата издръжка и успешно съществуване зависи от интереса на гражданите. Ще се радваме ако изберете да разнообразите Вашата почивка като ни посетите, а ние Ви обещаваме незабравими мигове с дивите обитатели на солената лагуна.” се казва в поканата.

Посетителският център се намира на южния бряг на Поморийско езеро, западно от Гранд Хотел Поморие.

Областният управител и ръководството на администрацията ще посетят Посетителският и природозащитен център "Поморийско езеро" при първа възможност. А за всички желаещи да направят това за повече информация да се свързват със Стоян Йорданов: 0885108716, syordanov@greenbalkans.org