» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител ще вземе участие в общото събрание на сдружение „Регионален център за управление на отпадъците, регион Ямбол”

20 July 2011 12:01,
Emission of: District Sliven 12 years ago, number of readings: 1298
снимка

Днес, 20 юли 2011 г., от 14,30 часа, областният управител г-н Марин Кавръков ще вземе участие в общото събрание на сдружение „Регионален център за управление на отпадъците, регион Ямбол”.

Общото събрание ще се проведе в зала 203 на община Ямбол и ще протече при следния дневен ред:

1. Уреждане на ангажиментите между партньорите, във връзка с кандидатстване с проектно предложение за изграждане на инфраструктурата за управление на отпадъците пред ОПОС.

2. Вземане на решения във връзка с подаване на проектното предложение.

3. право на собственост върху обектите изградени в резултат на инвестицията и предназначение на активите придобити от изпълнението на проекта.

4. Цена за третиране на тон отпадък, постъпил в регионалната система за управление на отпадъците.

От 16 часа в заседателната зала на областна администрация, областният управител г-н Марин Кавръков ще присъства на среща с министъра на околната среда и водите г-жа Нона Караджова. Срещата е по покана на председателя на общински съвет Ямбол и е свързана с предстоящото кандидатстване общините от проектен регион Ямбол по процедура за директно предоставяне на ФП по проект за „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците – регион Ямбол” по приоритетна Ос 2 на ОП „Околна среда 2007-2013 г.”