Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева поздрави учители и ученици за 15 септември

15 септември 2011 12:52,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 1911
Десислава Танева

Народният представител от 41-то Народно събрание Десислава Танева изпрати поздравителен адрес до всички училища в Област Сливен по повод първия учебен ден – 15 септември. Тя засвидетелства своето дълбоко уважение и признателност към преподавателската работа. Според нея учителският труд е достоен за уважение, защото е насочен към най-важното - възпитанието и образованието на българските деца.

„Днешният ден през годините се е превърнал за нас в символ на изконния ни стремеж към знание и дава възможност да покажем колко важно е образованието за бъдещето на младите хора. Пожелавам ви много здраве, сили и мъдрост, за да посрещате трудностите на времето и предизвикателствата на съвременния живот”, пише в писмото на народния представител. Десислава Танева отправи и пожелания към учениците за успешен старт на учебната година и да осъзнаят, че трупането на знания е много важно за тяхната реализация.

„Винаги имайте старанието да се трудите, желание да се усъвършенствате и да вярвате в силата на просвещението. Вашите преподаватели правят всичко възможно, за да ви предадат своя опит и да ви подготвят за живота. Ученическите години са най-ценни и повярвайте - винаги ще си спомняте за тях с умиление. Това е вашето време, не го пропилявайте! Пожелавам ви успешна и ползотворна учебна година”, пише още в поздравителния адрес на Десислава Танева до сливенските училища.