Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес, с тържествен ритуал и вдигане на Националното Знаме във всички учебни заведения на Област Сливен се открива ...

15 септември 2011 14:24,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 979

Днес, с тържествен ритуал и вдигане на Националното Знаме във всички учебни заведения на Област Сливен се открива новата учебна година, 2011-2012.

Да присъства на това вълнуващо събитие, областният управител на Област Сливен получи много покани от ръководствата на учебните заведения.

Г-н Марин Кавръков присъства на откриването на новата учебна година в ПГЕЕ „Мария Кюри”,Сливен, заедно с всички бивши директори на учебното заведение.Той приветства най- сърдечно учители и ученици със започването на новата учебна година с пожелание за творческо дръзновение и повече знания в овладяване на избраната професия. Високо оценява добрата координация и съвместна дейност между ръководствата на ПГЕЕ „Мария Кюри” и EVN, България в подготовката на специалисти , необходими за поддържане на електросъоръженията на територията на областта и в оборудаването на учебни кабинети за тази цел.

Заместник областните управители, г-н Пейчо Пейчев и г-н Христо Карабекиров бяха гости на откриване на новата учебна година в учебните заведения в градовете Нова Загора и Котел.